• November 16, 2023

#1 Blog Lotto Terbaik – Blog Loteri Terbaik

Jika anda mahukan petua loteri yang berkesan, baca ini. Anda akan belajar bagaimana untuk memenangi loteri.

Mempunyai had kerugian
Ini bermakna anda ingin mempunyai had perbelanjaan untuk diri sendiri. Anda ingin melakukan ini untuk mengelakkan diri anda daripada membuang terlalu banyak wang dalam perjudian. Pemain yang bijak tahu hadnya. Anda mesti tahu had anda dan berpegang padanya.

Kaji nombor kemenangan sebelumnya.
Ini bermakna, anda ingin melihat nombor yang telah melanda pada masa lalu. Menurut “teori frekuensi”, nombor “panas” (kerap) lebih berkemungkinan terkena pada lukisan masa hadapan berbanding nombor “sejuk” (kurang kerap) jackpot slot online.

Jadi fokus pada nombor panas dan pilih nombor itu untuk kombinasi masa depan anda.

Sertai kolam loteri.
Anda boleh meningkatkan peluang loteri anda dengan serta-merta dengan menyertai kolam lotto. Ini bermakna, anda ingin bermain loteri dengan sekumpulan orang supaya anda boleh berada dalam satu pasukan. Ini serta-merta akan membantu peluang anda untuk menang kerana pasukan akan mempunyai kuasa beli yang lebih besar. Di samping itu, satu pertiga daripada semua pemenang adalah daripada kumpulan.

Bermain dalam permainan yang lebih kecil.
Terlalu ramai orang hanya fokus bermain pick besar 6 kerana ia sudah diketahui umum. Tetapi permainan yang lebih kecil seperti pilihan 3, pilih 4, dan permainan scratchers mempunyai peluang yang lebih baik untuk menang. Dan sebagai pemilik kedai, saya melihat LEBIH BANYAK pemenang daripada pilihan 3, pilih 4, dan calar daripada dalam permainan pilihan besar 6.

Pilih nombor anda daripada kumpulan nombor yang berbeza.
Ini bermakna, anda ingin membuat gabungan loteri anda mengandungi nombor daripada kumpulan nombor yang berbeza. Jangan hanya memilih nombor dari 1 hingga 9. Sebaliknya, gunakan nombor dari 1-9, 10-19, 20-29, 30-39, 40-49, dan 50-59. Ini akan memberi anda kejayaan yang lebih baik kerana sejarah lotto telah menunjukkan bahawa pemenang sebenar mempunyai nombor daripada semua kumpulan nombor.

Pastikan anda mengikuti 5 petua ini dan anda akan mendapat kejayaan yang LEBIH BAIK dalam semua permainan loteri.

admin

E-mail : paypal@klikcpa.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*